Zo blij als een kind

Hallo mensen!

Dit is dan mijn eerste blog achtig iets… Ik ben enorm hyper op het moment van schrijven. Omdat ik eigenlijk zo blij ben dat ik wel zou kunnen springen.  Jammer dat het niet lukt… En hoe hard ik ook probeer te vliegen (lees wapperen met handen) het lukt me niet. Waarom ik zo blij ben??? Ten eerste ben ik blij met deze website en ga ik bijna mijn passie weer uit voeren: Theater bezoeken!!! 🙂 Meer is er niet hahaha… Oja ik ben bijna jarig nu ben ik daar ook altijd erg blij van!  Tja.. Ik word van simpele dingen erg blij.. (Bert en Ernie doet wonderen, net als muziek, bellen blazen, optreden, Eten,  van alles…) Ik lach soms uren achter elkaar als ik melig ben…. Mensen snappen het soms ook voor geen meter.. ikzelf evenmin… Zit je te eten heb je de kop van Victor Reinier voor je op tv.. Lig ik ineens dubbel van het lachen…:)

Nu zitten jullie natuurlijk te wachten op een blog over hoe mijn leven niet echt ”werkt” . Nou ja, het werkt wel, maar net ff anders. Ik woon op mezelf met 8 mensen die elkaar afwisselen.. Ik noem ze liever angels (nee, niet omdat ze vleugels hebben maar omdat ik door hen de mogelijkheid heb om te leven zoals ik wil..) Oke, het is werk voor ze dat weet ik. Maar ga er maar aan staan… Om met mij om te gaan.  Daar heb ik best respect voor hahahaha… Mensen zeggen trouwens vaak respect tegen mij, dat vind ik wel cool.
Ik word opgetild door iets wat een tillift heet. (voel me vaak een ooievaarskuiken als ik weer in die zak aan de tillift mag hangen). Wat ook heel goed werkt als je zo scheef ter wereld  komt als ik… is de….. ROLSTOEL!!!!!! Mijn grote vriend. Zorg is ook erg belangrijk..  Ja mensen, ’t loopt niet zomaar op rolletjes… Hahahaha!!! Maar als  je die dingen combineert kom ik een aardig eind. En bepaalde dingen accepteren.. Dat je gewassen wordt door andere mensen. (knop om en gaaan) Met m’n oksel wassen heb ik echt moeite. (daar heb ik meer controle over…) Dus poppetje gezien , kastje heeel snel dicht!

Door een ongeluk heb ik bijna een jaar geleden  een kunstknie geadopteerd..   Tjsa… Het leven werkt niet altijd even goed… Als je maar een manier vind om er mee om te gaan. Helaas heb ik bij mijn geboorte geen gebruiksaanwijzing gekregen hoe ik met mijn spastische leven op rolletje moet omgaan… Maar net als jullie doe ik ook maar wat… Hahaha…. Ik ben gelukkig op mijn manier.. Vaak zelfs zo blij als een kind. Dus ik zeg: ” Leef op jouw manier want dan ervaar je de blijdschap  van een kind”

Ik hoop dat jullie mijn allereerste blog wat vonden!!!!!

xxx

Geplaatst in Mijn leven.

4 reacties

  1. Wat een heerlijk en humoristisch verhaal. Positivo. Erg goed geschreven. Het schrijven zit in de familie. Ga zo door.

  2. Hè Roosje! Wat een schrijftalent, heerlijk om te lezen! Mooi dat je zo happy bent en een leuke site heb je!
    Put it in a zakje!
    X meike

Reacties zijn gesloten.