Ode aan het leven.

Hoi allemaal,

Afgelopen donderdag (4 februari) zag ik het toneelstuk Leef naar het boek van Laura Maaskant. Zij heeft voor de 2e keer kanker en heeft besloten dit keer geen behandeling meer te ondergaan. Het stuk eindigt net dat Jamie Grant (zij speelt Laura) een soort van belofte doet aan het leven en een trouwfeest wil geven. Ik heb besloten dit hier zwart op wit ook te doen..

Lief leven,

Ik vind je soms erg moeilijk Maar ik vind je ook heel erg mooi.. Mooi in je lelijkheid, mooi in je eenvoud. Ik vind je soms zo verrassend dat ik heel nieuwsgierig naar je toe ben. De onwetendheid over wat je brengen gaat maakt me gek maar maakt ook dat ik een diepe verwondering voor je voel. Ik mag je al 29 jaar heel erg graag. Soms haatte ik je tot op het bod…. Toch kies ik elke dag weer voor jou. Mijn lichaam waar ik soms van baal (ok heel erg van baal) maar waar ik altijd weer uitdaging in z ie en mee aanga. Ik zie je wonderen, licht en groeiprocessen. Al die mooie, keiharde lessen soms. Daar ben ik je ondanks alles wel dankbaar voor! Al die mooie mensen, natuur, ervaringen. Al je schoonheid die ik ondanks je duistere kanten mag en kan blijven zien… Ooit ga ik weer een ander leven aan maar tot die tijd omarm ik je met ALLES wat je nog voor mij in petto hebt.. Ik hoop dat je nog lang mag duren en je mij nog veel kan leren.. Ik hou je vast zo lang als nodig is.. En uit liefde laat ik je ook weer los.

Ik zeg iedere dag weer JAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Laat maar komen, ik ga je aan!!!!!! šŸ™‚

Niet tot later, niet tot ziens maar tot NU!!!

xxx

Geplaatst in Mijn leven.

EĆ©n reactie

  1. Mooi Roos…
    Ik hoop dat er nog heel veel mooie verassingen voor jou gaan komen šŸ™‚

    Gr Thea

Reacties zijn gesloten.