Contact

7 reacties

 1. Hoi Roos of eigenlijk Rosalie, (wat ik eigenlijk een mooiere naam vind 😉 )

  Allereerst wilde ik zeggen dat ik je site mooi en oprecht vind. Je hebt echt talent voor schrijven. Ik zie je al zitten bij een lezing voordragen hoor met je eigen werk. Dus pak het lekker weer op en ga ervoor!

  Verder heb ik echt een bijzondere week gehad. Het heeft me geraakt en bezield en mijn hoofd tot rust gebracht. Hopelijk was het voor jou ook een mooie week en heb je er dingen voor jezelf uit kunnen halen (en mogelijk wel weer genoeg voeding en inspiratie gekregen om te schrijven).

  Het leven gaat natuurlijk gewoon weer door maar hopelijk wel met een heldere kijk, verfrissende blik en een open hart.

  Follow your dreams en go for it! En bedankt voor deze week, ik heb erg genoten van je persoonlijkheid en fantastische (droge) humor! 🙂

  Liefs, Annelies

  • Lieve Annelies,

   Zo lief je berichtje. Ik zal snel weer hier schrijven. Ik heb zeker een mooie week gehad met mooie inzichten en nog mooiere momenten! Ik heb me ook kapot met jou genoten. Je bent een mooi mens! Hopelijk meeten we elkaar nog eens. Alles gaat goed komen met je praktijk tot heling! Liefs Roos

 2. Hoi Anja,

  Wat grappig want ik denk dat je de goede hebt hoor! Alles klopt bij mij! Er heeft een Anja bij ons stage gelopen. Ik heet Barnhoorn en ik ben inderdaad tweeling. Ik heet Rosalie, maar word Roos genoemd. Mijn moeder trouwde (volgens mij) toen ik 7 was. Ben nu bijna 29.. Dus het kan niet missen denk ik. Wat leuk!!!

  Groetjes Roos

  • Hallo Roos,
   Leuk om iets van je te lezen.
   Sorry dat ik wat laat reageer.
   Ja de tijd gaat snel. Woon je nog steeds thuis in Hardegarijp. Of woon je nu op jezelf. Hoe gaat het met nowelle, je moeder en Bart. Ik hoop dat alles goed gegaan is met jullie de afgelopen jaren.
   Kom regelmatig nig foto’s van jullie uit die tijd tegen.
   Met mij gaat het goed. Werk al bijna 20jr bij mensen met een verstandelijke beperking. Nu ook tijdelijk met oudere mensen met dementie. En ga voor een jaar naar school. Dus druk, nog steeds bewust alleen met 3 katten.
   Misschien vind jij en familie leuk om eens bij te praten.
   Ben wel benieuwd hoe het met iedereen is.
   Doe de groetjes aan iedereen
   Gr. Anja Oosterhuis.

 3. Hallo Roos,
  Per toeval kwam ik op jou site terecht. Ik kon niet achter jou achternaam komen maar jij lijkt veel op een meisje die ik bijna 20 jr. geleden heb gekent tijdens mijn stage. Haar naam was Rosalie maar werd ook Roos genoemd. En zij was een tweeling en woonde samen met haar moeder en zus in Hardegarijp. Moeder is in mijn stage getrouwd. Deze meiden zijn altijd in mijn gedachten gebleven. En nu is mijn vraag of jij ook deze meid bent. Want op foto lijk je er wel veel op. Het is heel lang geleden maar ik heb toen een hele leuke tijd gehad. Zelfs na mijn stage heb ik nog een tijdje bij je moeder gewerkt in de hishouden en oppassen van jullie. Ik weet niet of ik de juiste persoon voor mij heb. Groeten Anja Oosterhuis.

Reacties zijn gesloten.