Negatieve gedachten.

Wanneer negatieve gedachten je hoofd vullen. Probeer ze dan niet weg te stoppen of te negeren. Want dan worden ze alleen maar groter. Alles wat je aandacht geeft groeit. Het is soms moeilijk, maar echt niet onmogelijk.

Wanneer je de gedachten gewoon laat zijn zoals ze zijn. En op je af laat komen zul je zien dat angst voor deze gedachten verlammend werkt. Omarm ze en zeg ‘welkom en blijf zolang je wil’ maar laat het verder gewoon zoals het is. Je hoeft niets met deze gedachten want ze zijn bijna nooit jouw waarheid.

Je bent ze niet, je hebt ze enkel en alleen. Het is niet erg om ze te hebben want dat laat zien dat je mens bent.

Liefs Roos

Geplaatst in Hersenspinsels.

Eén reactie

  1. Roos; ken je Nicky Verbeek ook? Ik zou je graag uitnodigen als zij in het najaar een workshop geeft in leeuwarden. Ik geef het wel door via Margreet of Gerard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.