Nieuwe Benen

Halllo allemaal!

Wees gerust de titel is natuurlijk niet letterlijk bedoeld. Al voelt het wel soms zo. Ik ben een nieuwe rolstoel rijker. Ja, het kost veel tijd, passingen zijn ook niet altijd even leuk met veel gesjor en getrek.

De mogelijkheden worden besproken ook de dingen die je perse nodig hebt en als je pech hebt word je in een speciale digitale stoel gezet om je lichaam in een soort paskussen vacuum te trekken en in de juiste stand te kunnen zetten. Daar kunnen ze later dan een zitting op maat van maken. Als kers op de taart word je ook nog door meerdere mensen betast, vooral de vrije ruimte achter je kont vinden ze erg interessant. En om het nog leuker te maken bungelen je benen als een soort marionet tijdens die passingen. Ach, het leven kan niet altijd feest zijn, en gaat al helemaal niet altijd over Rozen (sorry die moest ff :))

Maar als je ‘nieuwe benen’ dan eindelijk komen ben je zo blij en trots dat het wachten (duurt heeeeeeeeeeel lang vaak in mijn beleving, 4 maanden is meer regel dan uitzondering. ) niet meer uitmaakt. Een soort bevalling eigenlijk. (stel ik me zo voor :p) Nu ben ik in de test-weken beland. Even kijken of alles bevalt (ja, ik weet dat je je kind niet kunt nabewerken als het is geboren.. Hahaha!!!) en ik kijk hoe de stoel rijdt en of er toch nog dingen anders moeten. Hij reageert erg snel, maar ik wen al!! Volgend week wordt ie afgewerkt, of afgemonteerd is misschien een beter woord hé?

Ik ben happy en ga morgen weer naar dansles in m’n nieuwe stoel, veel zin in!

XXX

Geplaatst in Mijn leven.

Eén reactie

  1. Die stoel gaat nog veel dolle avonturen beleven denk ik zo, dus een stevige roosproof-testrit is wel op zijn plaats!

Reacties zijn gesloten.