Ervaringen

Hi allemaal,

Dit is een korte blog over ervaringen waar ik nieuwsgierig naar ben. Het is eigenlijk een open brief.

Lieve Ervaring,

Mensen vragen weleens wat ik aan jou mis. Maar ik mis je niet omdat ik lang niet alles van je zal kennen in dit leven. Ik ben wel nieuwsgierig naar hoe bepaalde dingen zijn. Ik zou graag weten hoe het is om iemand te knuffelen huid op huid. Iemand tegen me aandrukken, de omhelzing stevig. Springen op een bed wat dan met me mee veert. Een goede stevige pot seks op het strand en dan het zand voelen zo heet en dan spontaan op de zee af rennen om weer af te kunnen koelen. Of een keer zo hard rijden dat ik een boete mag ontvangen. De kick om net de trein/tram te halen als de deuren net nog niet gesloten zijn. Hoge hakken dragen en alles aan kunnen trekken wat ik wil. Dansen tot de blaren op mijn voeten staan. Springen op een trampoline. Meestal hoop ik dan niet aangestaard te worden voor een keer.

Ja ik weet dat sommige dingen echt niet leuk zijn. Maar ik hou er gewoon heel veel van om te mogen doen. Jou te voelen. Ik heb natuurlijk heel andere versies van jou. Ik ga je heel graag aan. Iets te graag misschien, maar dat moet je me niet kwalijk nemen. 🙂

Ik ervaar je nu als in dat ik weer een breuk heb in mijn pink dit keer. Lastig maar het gaat goed. Daar in tegen mag ik toch heel veel vrijheid voelen van je. Want in mijn hoofd ben ik des te vrijer. Dat merkte ik weer eens toen ik weg droomde op de klanken van Einaudi. Ik accepteer mijn leven en dat schept zoveel vrijheid.

Er zijn nog meer dingen waar ik nieuwsgierig naar ben. Maar dat is niet mijn pad voor nu. Ik weet het.

Wat ik nog wel van je mag leren? Ik weet dat dan weer niet. Maar kom maar op. Ik ben er (weer) klaar voor.

Ik wens iedereen die dit leest ontzettend veel leuke, mooie en positieve uitdagingen.

Liefs Roos

Geplaatst in Mijn leven.